dissabte, 31 de desembre del 2011

Feliç Any Nou 2012



Aquesta foto no és recent, crec que la vaig fer per l'octubre en una de les meves sortides amb els col · legues de CalidaDigital. M'ha semblat oportuna posar-la avui, tot i que el motiu no sigui molt nadalenc.
Per al 2012 he de començar a fer plans. Així que aquesta és la meva declaració d'intencions. M'agradaria manejar amb el revelat de les fotos, per això ja estic mirant per comprar-me el llibre d'Hugo Rodriguez sobre RAW. Ara ja tinc un trípode i una ròtula que em permetran estabilitzar molt bé la càmera, ja no tindré excusa per compondre millor i cercar els punts d'interès correctament, finalment tendria que començar a imprimir les meves fotos, vull dir intentar fer còpies decents a mides més o menys grans, amb papers i impressions de qualitat.
, com intencions per al 2012 no està malament, veritat? Tenc tant per fer i aprendre que he d'anar a poc a poc. Com he llegit en algun llibre
d'aquests de saviesa xinesa, el viatge més llarg comença sempre amb la primera passa. Així que amb aquestes estic, no sé si ja en duc cinc, sis o encara estic per la segona que en això de la foto mai  no se sap. Depèn del moment, em sento molt eufòrica i totes les fotos que faig m'agraden i altres dies, totes em semblen soses, sense sentit i sense motiu que les sustenti. Crec que és cosa del nivell en què em trobo ... no sé. 

Serà cosa de seguir practicant, tenc tot un any per davant per aconseguir-ho ...
 
 
Vos desitjo un feliç any a tots, amb moltes coses a fer i moltes il · lusions que vos motivin i vos omplin. I moltes i bones fotos, of course!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feliç Any 2012


12 comentaris:

  1. Una imagen preciosa... Plena de azul...

    Feliz año nuevo

    ResponElimina
  2. Recuerda: "se hace camino al andar", lo importante siempre es el primer paso.
    Muchas felicidades y "que la luz te acompañe"
    Guillermo

    ResponElimina
  3. Feliz Año y mucha ilusión para seguir practicando!!

    ResponElimina
  4. Cata, que els teus desitjos es puguin complir...pens que tens la capacitat suficient i més per dur-los a terme. Crec , que vista l'evolució de les teves fotografies ja has donat més d'una passa Molts D'anys!!!
    Miquel

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots, el vostros comentaris em donen ales per seguir practicant, ah! i son el aliment preferit d'aquest bloc de notes.
    Salut i fotos

    ResponElimina
  6. Feliz 2012, te deseo lo mejor para este año que comienza.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  7. Como siempre llego tarde a tus entradas...pero llego !!! No tengo la menor duda de que conseguirás tus propósitos. Capacidad, afición, ilusión y sabiduría no te faltan guapa, así que pa'lante. Te estaré siguiendo la pista !!!

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.