dissabte, 6 d’octubre del 2012

Baluard de Sant Pere


Darrerament, en finalitzar el treball, aprofitam per fer una passejada pel Passeig Marítim de Palma. Com sabeu no hi ha passeig que es pugui comparar, cap a les vuit del vespre i al mes d'octubre, és una delícia caminar per allà.
Una de les nits, ja de tornada cap al cotxe, el Baluard de Sant Pere em va oferir aquest fantàstic espectacle. La Riera amb una mica d'aigua, la il · luminació del pont i el seu reflex. L'endemà, és a dir, ahir divendres, hi tornarem anar amb les càmeres i els trespeus, això va ser el que vaig veure i comparteixo amb vosaltres. Una estampa de Palma preciosa.





I aprofitant que estàvem a prop i que caminar carregats amb el material fotogràfic, és més fàcil en la ciutat que muntanya a dalt, ens acostarem al Puerto Pesquero, davant la Llotja. Per fotografiar els vaixells amarrats  ja que sempre em donen molta enveja, així que ala, me'ls en duc a la meva targeta de memòria.





Disfrutau del cap de setmana i fins el proper reportatge ciutadà

14 comentaris:

  1. Palma, es cierto que es guapa, pero hay que saber mostrarla como lo haces tu para que todavía lo parezca más.

    ResponElimina
  2. ¡¡ Ey Cata !! Muy chulas. Lástima que la contaminación lumínica no te dejara sacar un cielo estrellado en las del puerto.

    ResponElimina
  3. Estrellas??? Si es que en Palma no hay estrellas!!! Hay que ir a buscarlas a alguna caseta con arbolito en pleno campo ... Ya que tú tienes alguna bien localizada, a ver si vamos a sacar estrellas.

    Un saludo

    ResponElimina
  4. muy buenas tomas ,yo soy incapaz de ahcerlo ,algún día cuando sepa,mientras tanto a disfrutar con las tuyas,lo de las estrellas está difícil ,yo en casa disfruto de ellas con limitaciones un saludo

    ResponElimina
  5. No hay como mover las piernas para mover la inspiración.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tienes razón, además si la inspiración no viene a mí, yo voy por ella.
      Saludos!!!

      Elimina
  6. Es cierto que son unas postales muy bonitas del anochecer de Palma. Tiene razón Pedro, la guinda del pastel sería poder plasmar un cielo estrellado ... uf!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya sabes, para ir a cazar estrellas hay que ir lejos de Palma, por lo menos donde la caseta con arbolito que Pedro tiene localizada.
      Besos. (cuento los días que faltan para nuestra 'gran escapada')

      Elimina
  7. M'encantan, precioses, espectaculars, ja saps que el paisatge urbà és una de mes meves debilitats i més el de Palma. Enhorabona!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Miquel, quan vulguis hi tornam. Palma és sempre un bon motiu.
      Slt

      Elimina
  8. Unas nocturnas preciosas, la de los barco y sus reflejos son sensacionales, sin desmerecer el resto.

    Enhorabuena.

    Feliz semana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, a mi también me gustan los reflejos. Lástima que, como comentan mis compañeros, la contaminación de la ciudad, impida tener también algunas estrellas.
      Saludos

      Elimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.