dissabte, 5 de gener del 2013

L'hivern, la malèfica bruixa del fred. Viu en una cova plena d'estalagmites de gel.



Pareix que he començat l'any amb molta peresa. Des de fa bastants de dies no he pujat cap foto, normalment això em passa quan:

- Duc temps sense sortir a fer fotos i per falta d'inspiració em dedico a altres coses.
- Tot i tenir fotos fresques a la targeta, es fa difícil decidir-me per unes quantes.

Crec que el motiu és que el meu ull comença a ser crític de veritat i no es conforma amb qualsevol foto. Una altra cosa és que per fi trobi la foto que m'agrada. Les meves carpetes sembla que s'encongeixen, hi ha molt de material, però poques fotografies interessants o dignes de ser mostrades.

En aquests moments estava cercant 3 fotos per enviar a un concurs i no en trobo cap. Res, misèria, no sóm capaç de veure ni una foto que mereixi ser penjada entre les dels meus col · legues del Col · lectiu. Crec que necessito allunyar-me una mica i mirar des d'un altre angle, com feia el meu pare quan una aquarel · la no acabava de rular com tenia previst. Ho intentaré.

De tota maneres, el cap de setmana passat, vàrem estar per Mortitx i una mica més tard, al capvespre anàrem a la Talaia d'Albercutx per a la posta de sol, sabeu quines fotos tenc: cap.

Contrallum

 Estepa Joana, primeres floretes.


Falguera

Els pirates de Mortitx

Fins a la propera i desig amb més inspiració. Salut i fotos.

6 comentaris:

  1. Cata, per no tenir res ja has tret bon material....Pens que n'hi més d'un com tú....un servidor!! bon any de fotos!!!!

    ResponElimina
  2. Cómo me suena esa sensación de mirar y mirar entre las fotos que has sacado y no decidirte por ninguna. Es una verdadero quebradero de cabeza, aunque cuando no lo vemos claro desde el principio es que tal vez no sean gran cosa, o que seamos demasiado críticos con nosotros mismos.
    Esa del contraluz está muy chula.
    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Crisis creativa... nada mejor que salir a hacer fotos. Apúntate ahora que han pasado las fiestas.

    ResponElimina
  4. Son necesarios estos períodos de crisis y crítica para evolucionar. Vamos a empezar a rodar este año a ver qué pasa.

    ResponElimina
  5. Cata, vendrás con más fuerza, tras ese periodo involuntario de descanso. No veo crisis en tus fotos, sino, arte y expresividad.

    ResponElimina
  6. Gracias amigos, vuestros comentarios me animan un montón. A ver si este fin de semana salimos de fotos y hago algo decente.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.