divendres, 10 de febrer del 2012

2012 L'any de la Neu (una altra vegada)

La darrera vegada va ser en el 56, això fa molt de temps. En aquells dies jo tenia ... els mateixos anys que ara la meva néta, quasi 5, així que imagino que quan sigui gran tindrà més o menys els meus records, que són escassos. En la meva imaginació perdura la nevada amb unas gruxes de neu als carrers de Capdepera més altes que jo (que no és difícil, perquè sóc baixeta i als 4 anys, més que havia de ser-ho), no recordo si feia fred, només que sortirem a passejar i els carrers eren un petit pas pels que només podíem caminar d'un amb un, des de cada casa un petit passadís deixava arribar al pas principal. això és tot, gairebé no recordo més. Per les fotos que he vist i que va fer el meu pare, puc intuir altres moments, però ja borrosos. Per això avui (el cap de setmana passat vull dir) m'he animat a sortir a la neu i recollir amb la meva càmera alguns instants, que ja són records.
Aquestes son de Palma. Moments abans d'entrar al taller d'il.luminaciò que m'havia apuntat dias enrere.



I aquestes son pel Pla, de diumenge.





, aquest ha estat el meu any de la neu 2012, que m'ha encantat compartir i sumar l'enorme nombre de fotografies que aquest esdeveniment ha logat acumular. Deu ser el trend tòpic de Mallorca 2012
Salut i fins la propera

5 comentaris:

  1. Gran col·lecció de fotografies! M'agraden molt!

    Salut!

    ResponElimina
  2. Las fotos de nieve me encantan, será que se ve muy poco por aquí.

    Buena serie.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Bones fotos de la nevada, m'han agradat, sobretot la tercera i la quarta. Haurem tengut la sort de viure-ho, com bé dius a l'entrada, i mem si els més menuts se'n recordaran. Enhorabona!

    ResponElimina
  4. Com diu en Joan, la tercera i la quarta m'encanten, sense menysprear la resta!!! Es veu que m'agraden les fotos de carrer....Molt bona sèrie

    ResponElimina
  5. Me ha gustado la historia que cuentas, que te acuerdes de la nevada cuando tenías la edad de tu nieta. En cuanto a las fotos me sumo a las opiniones anteriores ... ¿qué opinan los demás?

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.