dilluns, 4 de febrer del 2013

La fàbrica de l'electricitat - Sóller


Una de les excursions més emblemàtiques de la nostra illa és 'Sa Costera', pesada, llarga i trenca genolls per a tots els que ja tenim una certa edat i una mica passats de quilos. Dir que arribar a baix compensa totes les dificultats.
Dissabte, amb el grup de Fotosenderos, caminants i fotògrafs, arribàrem fins a l'antiga fàbrica d'electricitat. Com que el temps no acompanyava, i jo a més, en previsió i d'acord amb el meu estat físic, no em vaig voler complicar i vaig deixar el trípode dins el maleter. Així que quan tots feien sedes amb l'aigua de la font des Verger que rajava en abundància, jo em vaig entretenir fent fotos a l'interior de la fàbrica, a part que sempre m'han atret molt els vells llocs abandonats, tenen alguna cosa molt especial, que m'agrada deixar fotografiat. (Amb l'ajuda d'algun voluntariós/sa col · laborador).
Vos deixo una mostra de la vella fàbrica.











 Per si vos ve de gust saber una mica més sobre la història d'aquesta fàbrica, he trobat aquest text que comparteixo amb els lectors.



 Salut i fotos, fins a la propera.

10 comentaris:

  1. Parece un sitio estupendo para hacer fotos, a mi los óxidos es que me pierden, jeje.

    Abrazos.

    ResponElimina
  2. Cata, qué bonitas fotos. A mí me encantan los lugares abandonados, los derribos, los deterioros (fotográficamente, claro).
    Gracias! Y besos, Teresa

    ResponElimina
  3. A pesar de no dur el "tripode" no perderes el temps, a mí taqmbé m'agraden els llocs vells, abandonats i com diu en Chapiniki amb òxid. Bones imatges!!!

    ResponElimina
  4. El edificio sin duda tiene mucho encanto, pero el entorno no desmerece ... ha sido un día estupendo y la caminata me parece que ha removido "el óxido" de las rodillas de más de uno ;D

    ResponElimina
  5. Esa luz Cata, consigue transmitir ese cierto misterio que envuelve a los lugares abandonados. Celebro que lo pasarais bien.

    ResponElimina
  6. Gracias por comentar, me alegro os gusten. La verdad es que tuve buena 'colaboración' en cuanto a la iluminación y material. Una con trípode prestado, la otra sobre la máquina misma.
    A mi también me pierden los lugares abandonados, siempre me pregunto cuántas cosas habrán pasado que yo no llego ni a imaginar. Abandono + óxido = atracción total.
    Saludos amigos. De verdad que vuestrs notas son las que dan vida al blog.

    ResponElimina
  7. Cata, las tomas las veo muy bien, con un aire de misterio y esa luz tan real, que se percibe la poca iluminación que había en la sala. Fue un día fantástico.

    ResponElimina
  8. Me han gustado mucho Cata. Casi todo ha sido dicho, eso pasa por llegar tarde.

    ResponElimina
  9. El mérito fue de los iluminadores!!! Juan: a ver cuando me enseñas ls tuyas, seguro que son estupendas.

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.