dilluns, 11 de febrer de 2013

El número dos, F22 Magazine del Col.lectiu de fotografia


Estimats amics, després d'un llarg temps hem aconseguit acabar el número dos de la nostra revista de fotografia, dedicada i dirigida als socis del Col · lectiu F22 i simpatitzants de la fotografia en general.

F22 Magazine, número 2


Editat per afagir una imatge de les estadistiques a Dijous 14/02. Tres dies després de la publicació ja tenim 1100 visites ...

Cada nou número és un repte, en el qual a poc a poc anam transformant les idees en el producte final.
El més important és que els socis es sentin identificats amb el que a la revista expliquem i se sentin partícips. A cada número observam major participació ja que tradicionalment els socis no es distingeixen per la seva altíssima pro-activitat amb les ofertes i activitats que des del club se'ls ofereix.
La nostra intenció és aconseguir arribar i agradar a la majoria, així com que el magazine serveixi de vehicle de projecció perquè els socis tinguin possibilitat de mostrar projectes personals que d'una altra manera no tindrien
Estic molt contenta amb les estadístiques aconseguides pel Magazine.
El nombre 0, que traiem com una prova i com a pràctica, ha obtingut a dia d'avui unes 3.600 visites.
El número 1, ja una mica més madur, porta comptabilitzades 9.300 visites.
I el número 2, publicat ahir a la tarda, en ple diumenge ja ha estat visualitzat unes 200 vegades.


Dono les gràcies a tots els que heu visitat el nostre Magazine i m'alegraria molt si vos ha aportat alguna cosa interessant. No és una revista per llegir, sinó per mirar i compartir.
Gràcies també a tots els col · laboradors, en particular Dori Montoro, ella és l'eficaç dissenyadora i creativa del grup. Responsable de l'aspecte tan formidable que té la nostra revista. Laura Sánchez que tot i estar de viatge (molt llarg viatge, per cert) abans de sortir, ens va deixar els seus deures fets i un llarg i fantàstic reportatge fotogràfic del gasoducte. Mita Mascaró, ens ha mostrat els seus llocs abandonats i el mestre Pep Bonet, ens parla de la llum i les seves possibilitats, prendre una instantània és una cosa molt interessant, però dibuixar la llum que vols, és per a ell l'essència de la fotografia. També he de dir el interessants que resulten els tutorials de Josep Miquel. I com no, agrair a tots els socis que ens heu sabut mostrar l'essència de les nostres festes d'Hivern. Un plaer veure tants de dimonis junts.

Aquí podeu trobar totes les publicacions del f22 Magazine.


Salut fotos i si vos vé de gust, mirau i distribuïu el magazine.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.