divendres, 1 de juliol del 2011

La caló ya está aquí (vos desitg un bon estiu a tots i totes)


Ja tenim el mes de juliol tot just començat, ja no hi ha excusa, agafar els trastos i mudar-se a la caseta d'estiu. Sense internet i sense algunes de les comoditats a les que esteim acostumats ... hauré de fer-me a la idea, crec que abans sobrevivia molt bé sense tanta tecnologia al meu abast. Com diu la canço: resistiré ...
Aprofitaré per gaudir del moment, de la familia, passejar, llegir, escoltar bona música i el més important: jugar amb els meus preciosos néts, que per això ja se sap, no necessitem res, només voler passar-ho bé, ells sempre estan disposats.
Ja tenc el guix per dibuixar una 'rayuela' al pati, una corda per jugar a botar la corda, fa uns dies vaig comprar per na Martina un kit de jardineria, amb Nacho hauré de jugar a tastas perquè encara no sap caminar, estic segura que aquest estiu n'aprendrà ..., així que crec que l'estiuet passarà més que volant. Què penseu? bon pla, veritat?

, desitjar-vos a tots un bon estiu i que no vos estrany que aquests mesos (que intentarem allargar fins que comenci l'escola una altra vegada) no em veis tan activa i el meu bloc sembli  una mica adormit.
Com sempre, vos deix amb la meva frase preferida: salut i bones fotografies.
BON ESTIUET!!!!!!!!!!!


Muacs!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. No pinta mal este kit-kat veraniego... pero nos permitirás que lo interrumpamos algún que otro día...

    ResponElimina
  2. Gracias Rosana, ya va quedando menos para tener la casita en condiciones.
    Por las fotos, interrumpir es un placer.

    Besitos, os llamo.

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.