divendres, 18 de novembre del 2011

Paisatge urbà - Un dissabte qualsevol.

Ja sabeu lo molt que m'agrada la fotografia de carrer, street photo que li diuen els que saben anglès. Avui vos vaig a mostrar alguns dels personatges que decoren i li donen vida a la nostra estimada ciutat.
Per cert, tots estan fets amb el 'smart wonder' 50mm f/1.8, discret i fantàstic, a més de bastant econòmic, l'únic: ens hem d' acostumar a utilitzar una foca fixa i encertar amb el focus, lo de focal fixa és tot un món, després d'anar sempre amb un zoom que permet aproximacions i fotos des de la finestra del davant, amb el fix això no és així, has de fer servir cames en vers de zoom. , ja vos explicaré més detalls del 50mm.

 50mm, f/3.5, 1/25, ISO 500

 50mm f/3,5, 1/80 Iso 200

50mm f/6.3, 1/60, ISO 200

 50mm, f/ 5.6, +0.33, 1/60, ISo 200

 50mm, f/5.6, 1/320, Iso 200
... I aquesta ha estat la meva pasetgadeta d'avui.
Salut i fotos, vos desitjo un bon cap de setmana.

6 comentaris:

  1. M'encisa aquest tipus de fotografía, no sóc fotógrafa, però reconec els bons treballs a la primera ullada que faig.
    Tampoc sé que és açò dels 50mm...no importa....
    Les trobe bellíssimes!
    Pel que em preguntaves del temps, et diré que en tinc molt, al estar malalta, trobe en bloguer una espècie d'obligació, un treball, i fa uns 9 mesos que faig fotos amb la compacta que tinc.
    La veritat, és que admire als fotógrafs que m'envolten, feu uns treballs magnífics...però jo intente passar-ho bé, ara no tinc ganes d'aprendre...
    La primera foto és d'escàndol!
    Besos!

    ResponElimina
  2. Ah...BON CAP DE SETMANA!!!!
    Quin cap el meu...
    :)

    ResponElimina
  3. Molt bon treball! Una bona fotógrafa d'on poder aprendre!
    Un abraç.

    ResponElimina
  4. Me han gustado, Cata. Pocas cosas hay mejores que dar un buen paseo con la cámara ligera, armada únicamente con ese 50 mm.

    ResponElimina
  5. Gracias, realmente es un placer pasear por Palma con la cámara dispuesta. El problema es que en Palma nos conocemos todos y casi siempre que salgo con 'intención' me intercepta algún conocido/a. Que me alegra mucho saludar, pero no en ese momento, con lo que ya me quedo sin sesión ... si pudiera elegir. En fins, cosas de la foto callejera.

    ResponElimina
  6. Cata, molt bon reportage, ja saps que a mí també m'agrada aquest tipus de fotografia que practic des de fa molts anys. Les teves captures són molt bones, hauriem de feruna trobada de fotògrafs de carrer (no se anglès) ;-)Miquel

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.