dissabte, 20 d’octubre del 2012

Once upon a time. O bé: Això era i no era una nit aquest estiu


El pobre sensor va acabar prou esgotat aquella nit.
Varem tirar algunes fotos i de llarga exposició totes, la nit era negra i sense gens de llum, varem tenir de caminar per damunt els roquedals de Tramuntana amb prou compte.
L'experiència és per repetir-la, si és possible amb dues càmeres, perquè puguin descansar els sensors entre foto i foto. Si puc, la propera vegada, pujaré amb la Nikon F90X que em diuen que per això els rodets van de conya.

Vos deixo dues fotos d'aquell dia, la de dalt va ser una de les primeres ja amb nit tancada que vaig fer, més tard la sopa de píxels vermells i un cel pastós tot i tenir una circumpolar completa, les fan infumables. Per aquest motiu s'ha de repetir el passeig a Son Torrella.




La de baix, mostrant el mateix Portell de Sa Costa i el Puig Major al fons, composta amb ajuda del meu amic Guillermo, que va saber veure que el mur traçava un bonic camí dirigint la mirada cap al cim.



I ara vos deix, que he d'anar a preparar les càmeres pel passeig analògic per Palma, amb els meus col · legues entusiastes del rodet.
Ja vos ensenyaré el resultat d'un altre dia de "Un carrete al año no hace daño"

Salut

6 comentaris:

  1. Si Cata, ambas fotos son interesantes y están pidiendo volver, a ver si en esa ocasión puedo acompañaros.

    ResponElimina
  2. Gracias por pasar, me alegra os gusten. Buen sitio para pillar circumpolares si tienes buen sensor ...

    ResponElimina
  3. En invierno se pasa mucho frío pero va muy bien para las nocturnas porque el sensor no "sufre" tanto. El sitio es bueno y es un aliciente volver para conseguir la foto ¿verdad?

    ResponElimina
  4. ... en cuanto regresemos, le pediremos a maese sendero nos organice otra salida por ahí. Seguro que en invierno cambia mucho. Las dos veces anteriores era pleno verano.
    Saludos

    ResponElimina
  5. Deseando ver más de este bello lugar... te animo a una nueva visita yo también.

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.