diumenge, 24 de febrer del 2013

Passejant amb pluja i vent

Ja heu vist al blog d'en Guillermo que ahir vàrem anar de fotos uns quants locos de la fotografia. Partirem amb la sana intenció de fer la millor foto de l'any, però el temps no ens va acompanyar. Aixi que vàrem anar a prendre un bon berenar al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere i amb la panxa plena ja pareixia que havia sortir el sol. Aprofitarem per arribar a llocs que no coneixien els meus companys. Finalment ens ho vàrem passar d'allò més bé.

Realment jo no vaig fer gran cosa de fotos, em vaig entretenir amb jocs a l'arena i amb les ones. Vaig localitzar un bonsai que en un primer moment havia pensat que podria ser 'el meu arbre' (al meu grup, si no tens un arbre, no ets ningú jejeje) però m'ho he repensat i seguiré trescant per Tramuntana i altres indrets i quan trobi el arbre de la meva vida vos ho faré saber. De moment aquest només es una curiositat d'arbre.

 Els meus fills i alguns dels amics s'alegraran de veure la 'cueva de los tiburones' tapada d'arena i seria totalment impossible travesar la roca com ho feim dins l'estiu.

Les ones pegaven de debò.

Fotògrafs en acció.


Fins a la propera, salut i fotos. Ah! i enrecordauvos d'agafar la càmera i el tres peus.

8 comentaris:

  1. Ja, ja ... yo que ya pensaba que tenías árbol .... bueno, todo se andará, es mejor esperar y que realmente sea bueno.
    Genial este día porque sé que sois inmejorable compañía, una pena que esta vez no os hayamos podido acompañar.

    ResponElimina
  2. Fantásticas Cata! Y el sitio, waw, menuda localización más estupenda! Volveremos eh!

    ResponElimina
  3. Hola amigos!!! a ver si cuando decidamos volver tenemos un temporal como el del sábado, la verdad es que el sitio con buenas olas tiene buena foto.
    Además tenemos que volver para compartir las localizaciones con el resto de fotosenderos, no?

    ResponElimina
  4. Se dice por ahí, que a mal tiempo buenas fotos. Y estas tomas lo demuestran, con el encanto del mar, sus olas, sus caricias..., y la aparente tranquilidad reflejada en tus hermosas imágenes. Enhorabuena, Cata.

    ResponElimina
  5. Preciosas fotos, me gusta la nitidez y ese tono nostálgico que les has dado. Mi favorita, la primera, por minimalista, claro, jeje.

    Abrazos.

    ResponElimina
  6. Que bonitas, normal que triunfases, pero ahora en la cueva no entran los tiburones!
    Loveu

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.