divendres, 30 de maig del 2014

Final Mallorca Voltors vs Reus Imperials (9-7)

Aquest cap de setmana vaig tenir l'oportunitat d'anar a fer les fotos del partit del final de la Lliga LNFA serie B, que gràcies a l'organització i formar part del grup d'alumnes del curset avançat de fotografía d'en José M. Barceló (www.mallorcafotografica.com), tenguérem acreditacions per estar a peu de camp.
Personalment m'ho vaig passar molt bé, al principi, una mica preocupada quan vaig veure aquells bergants, pintats, amb casc i amb proteccions per tot el cos, feien una porada. Vaig pensar, si qualcun m'aplega d'aprop me farà bocins ... Però passat 5 minuts ja vaig canviar, i vaig veure que el lleó no és tan fero com el pinten.

Vull compartir amb voltros algunes de les fotos que vaig fer al partit, que per cert, els Voltors varen guanyar i per tant per l'any que ve ja estan a la categoria A.

L' E N H O R A B O N A  Voltors!!!!

L'ambient era imponent, les grades de gom en gom i la sortida al camp espectacular.










Les jugades se succeïen, però com que el meu desconeixement de les normes es prou gran, no ho vaig saber fer millor ... Vaig fotografiar únicament les jugades que tenia més aprop.









Sense adonar-me'n el partit va acabar, i tot el camp se va convertir amb una explosió d'alegria. Així ho varen celebrar ...


















El Reus Imperials estava molt trist ...






La celebració continuava a les grades i al camp.



Uns reporters molt especials.


I això és tot el que va donar de si, per a mi, aquest partit ... 
Prometo no tenir-vos descuidats i sense cap entrada tant de temps.
Gràcies per seguir-me. Una abraçada a tots els amics del blog. 
Salut i fotos.

5 comentaris:

  1. Un reportaje genial, de un deporte no muy conocido pero realmente espectacular, tal como nos muestras.

    Enhorabuena, Cata.

    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Chapi, últimamente tengo muy descuidadas mis actividades bloggeras y a mis amigos de blogs, me alegro te guste. Un deporte para mi totalmente desconocido. Saludos

      Elimina
  2. Estupendo reportaje. Hay madera de buena fotógrafa. Felicidades, Cata.

    ResponElimina
  3. La fotografía a veces te permite llegar a sitios y vivir experiencias maravillosas que nunca imaginarías. Te felicito por el reportaje y por tu ilusión por contarnos tus experiencias fotográficas a través de este blog. Un beso!!

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.