diumenge, 25 de gener de 2015

L'esmortzar de la peixatera

Dissabte vàrem anar a l'Albufera, una bona matinada i a les set ja hi érem allà.
Vaig tenir l'oportunitat de veure un petit Martin Pescador, tan menut i tan escorredís; es va posar molt elegantment damunt unes branques ben enfora de noltres i naturalment, totalment fora de la focal del meu objectiu. No vos en puc mostrar cap de foto, el blauet estava tan, tan, tan enfora.

I després vàrem poder disfrutar d'una escena gairebé impossible: una àguila peixatera havia capturat un bon peixot, gros i ben sucós, i la nostra amiga, primer amb molta rabia i ganes va començar a menjar i menjar, després d'una bona estona, pareixia que ja n'estava ben farta, però ni pensar-ho d'aturar se, ella seguia i seguia menjant, cada vegada els seus moviments eren més forçats i ja devia estar redona com un ou, però parar se ni se li va ocórrer. Va ser com un documental d'aquells que fan per la 2.
Aquestes són algunes de les fotos que vaig aconseguir.


Jo duia un catadioptric Samyang 500 mm f/6,. Què el tenc des de fa bastant de temps però que mai no he fet servir. Aquest objectiu és el que és, quasi una jugueta difícil de controlar, enfoca manualment i ara ja veig que és molt dolent, molt poca definició. L'he de fer servir només per fer 'artística'. Encara que ahir era el que tenia i el que vaig fer servir. Així que les fotos són conseqüencia de no tenir un bon grapat d'euros per un 400 o 500, f/2,8 Nikon i del meu pobre pols.

Dissabte va ser un gran dia!!! Fins aviat, salut i fotos
I per acabar una de donuts ...1 comentari:

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.