divendres, 9 de març del 2012

Més molins en ruïnes

La història ja la coneixeu, en l'anterior entrada comentava la meva intenció d'anar pujant fotos dels molins en ruïnes que vaig trobant, no se si en acabar aquestes pàgines seran un mini testimoni del pas d'aquestes estimades edificacions que tan útils varen ser en altres temps . Avui ja no són necessaris així que no hi ha motiu per gastar un euro en la seva conservació. (O això, lamentablement, és el que s'està fent)




Afortunadament hi ha una petita esperança, aquest molí està ben conservat i amb bon manteniment, així que una vegada més, els raigs de llum ens conviden a mantenir l'esperança que no tot està perdut, pentura algun dia ...

 Adeu amics, fins aviat, salut i fotos.

6 comentaris:

  1. En vez de poner más y más cemento, resulta más sostenible conservar este patrimonio. Esto es cultura y también le interesa al turismo (bueno, claro, algún grupo que se pasa las vacaciones inconsciente posiblemente no quiera saber nada de cultura)

    ResponElimina
  2. Cierto: el turista que viene a Mallorca, en general y si nadie lo remedia, sólo busca sol y playa, bueno, algo de balleman 'sex' y cubito de tinto(rro). Mucha cultura no pide, no!!!
    Saludos

    ResponElimina
  3. Carmina: si lees esta entrada, me gustaría contactar contigo. Dime como y comentamos.
    Saludos

    ResponElimina
  4. Bonito molino, qué diferencia entre uno y otro.

    Abrazos.

    ResponElimina
  5. Tota la raor, però hi ha remei? al manco que da el testimoni gràfic de les teves imatges...

    ResponElimina
  6. Hay remedio, y uno de ellos es documentar el desastre como hace Cata, y otro es el gran trabajo de ARCA. Y finalmente no estaría de más un gran mazo para darle en la cabeza a los tarugos políticos.

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.