divendres, 6 de juliol del 2012

Dies d'estiu


A l'estiu tcnc poca disponibilitat per escriure i preparar entrades al meu blog, com sabeu la tecnologia punta de tant en tant s'ha d'abandonar per tocar de peus a terra, això per a mi significa, gaudir de 'la calor' en companyia dels meus néts, sortir a fora i regar aquesta gespa que no hi ha manera de tenir-la verda, aquest any hem sembrat un petit hort, que ja ens ha donat algunes tomàtigues, uns carbassins i cinc (cinc) maduixetes. No està gens malament.
Però com a mi el que m'agrada és pujar fotos al bloc, aquí deixo unes poques perquè no mori de fam, l'aliment del bloc són les entrades, algunes fotos i també, els vostres comentaris.






Que disfruteu molt de l'estiu, una abraçada.
Salut i fotos.

5 comentaris:

  1. ¡Qué bueno ese paraíso que tienes! Está muy bien que puedas cambiar de rutina durante el verano para empezar el invierno con ganas ... Pasálo muy bien con esos "bichillos" que tienes ;D

    ResponElimina
  2. muy buenas tomas refleja lo que es el verano,te agradecemos estos aportes me ayudan a disfrutar de buenas fotos y aprender un saludo

    ResponElimina
  3. Bonitas fotos del verano, me encantan esos detalles.

    Tienes razón, hay que desconectar, resulta necesario para nuestra salud mental, yo a ver si lo hago algún día, jeje. Bueno, cuando coja las vacaciones.

    Feliz verano.

    ResponElimina
  4. Gosto muito especialmente daquela fila de caracóis à espera da visita do sol! Gostei!

    ResponElimina
  5. Brujaaaaaa, me perdí esta entrada y la veo ahora...como siempre, me encanta leerte y saber de tí. Tengo ganas de verte !!!!! Paseito un día de estos ??? Cuando se vaya el sol que hace un calorazo que espanta !

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.