dimarts, 22 de maig del 2012

Fotos prosaiques a 35mm




Un cop més, penjo al blog unes fotos fetes amb les meves càmeres de rodet. El que ara diuen una full frame, 35 mm en estat pur. M'encanta sortir per Ciutat càmera en mà, des que he descobert que puc tornar a casa amb 24 o 36 fotos (quan surto amb la digital, en un matí puc disparar tres o quatre vegades més), realment m'atur a veure abans d'apropar la càmera a l'ull, fins i tot aquí, de vegades no faig la foto, perquè 'no la veig '. Si no ho heu provat, feu-ho, sortiu tot sols, amb la càmera i donau vos un passeig, sense presses, tot es torna més calmat, fins a la ciutat sembla que baixa el ritme.
Aquí algunes de les meves mostres, fotografies prosaiques que diria algun famós blogger, però que a mi em animen a seguir practicant per millorar.
Vos he dit que el meu pròxim repte és revelar a casa? ja tenc els químics, el tanc d'espirals i el racó fosc, ara he de tenir aquesta estoneta d'inspiració necessari per fer-ho, a veure si aquesta setmana el puc aconseguir.

Salut i fins la propera!!!

5 comentaris:

  1. Quin projecte més interessant Cata! Esper que ens puguis mostrar aquests revelats cassolans ben prest que segur que no decepcionaran a ningú.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies. M'animas a continuar el projecte. A veure com m'em surt!!!

      Elimina
  2. Está bien esto de pensar antes de disparar compulsivamente. Le estás sacando mucho jugo a tu Konica, yo también quiero un pase de revelados caseros.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Animate, a ver si esta semana organizo lo poquito que me falta y pruebo, a pesar de las apariencias, soy muy perezosa y no me animo a probar. Será falta de confianza??? no sé pero tengo que hacerlo, ... ya!!! A ver si el domingo puedo contarte mi primera experiencia totalmente en solitario. Besos

      Elimina
  3. Me alegra de tu experiencia con la cámara de carrete, lo del revelado tiene que ser apasionante, yo esta etapa me la salté, jeje, al final tiraba en diapositivas.

    Un abrazo.

    ResponElimina

Els teus comentaris donen vida al meu bloc.